Voith i Danmark en | da
Køge
Production
Sales, Services
Industrial Services

Voith Turbo Denmark - Køge

Voith Turbo A/S er et datterselskab (100%) af Voith Turbo GmbH & Co. KG, Tyskland og blev stiftet i 1991. Vores kompetencer ligger indenfor vore markedsområder i såvel salg som service.

Kontakt

Voith Turbo A/S

Ringstedvej 233
4600 Køge
Danmark


+45 46 14 15 50

Din partner til industrielle applikationer

Voith Turbo Industris kompetence er at omdanne primær energi til mekanisk energi. Vi tilbyder produkter og know how inden for eksempelvis energiproduktion og –forsyning, til offshore petrokemiske anlæg og den kemiske industri, til håndtering af tungere råmaterialer og naturressourcer, samt generelle transmissionsopgaver inden for den tungere metal- og procesindustri.
 

Erhvervskøretøjer

Voith Turbo drive og bremsesystemer for hjulkøretøjer giver høj sikkerhed, pålidelighed og kørekomfort. De sikrer optimal acceleration og effektiv retardation i busser, lastbiler og specialkøretøjer.
Mere end 150.000 busser world wide kører med Voith Turbo automatgear. Specielt her har den unikke differential konverter vist sit værd. Voith Turbos hydrodynamiske Retarder er blandt de mest effektive bremsesystemer for busser og lastbiler. Voith retarderen bremser helt uden slidtage: 275.000 enheder i drift over alt på kloden.
Voiths højelastiske torsionssvingningsdæmper Hydrodamp forlænger levetiden for drivlinjen, og tillader jævn kørsel med selv meget lave omdrejninger.
Med disse og andre produkter bidrager Voith Turbo aktivt til den globale miljøbeskyttelse.

Vort serviceværksted for industri- og vej

Voith Turbo A/S har selvfølgelig et velassorteret værksted med dygtige montører der alle kan servicere de tilbudte produkter. Vort lager råder over de nødvendige reservedele til at servicere vore kunder optimalt.
Til test af renoverede gear råder vi over egen testbænk. Alle data samles centralt på vor server for senere referencer.
Vi fører et ombytter program i Automatgearkasser.
Service udføres selvfølgelig også hos kunden.

Referencer!
Blandt vore tilfredse kunder på busværkstedet finder du blandt andre:

Busoperatører

OEM

Odense Bytrafik

Volvo

Nuup Bussi (Godthåb, Grønland)

Irisbus

City Trafik

Evobus

Arriva

Solaris

Connex

MAN Bus

Iversen

Jonckheere

Marine teknologi

Præcise manøvrerevner er en forudsætning for at opnå en øget sikkerhed til søs til gavn for besætning, passagerer og havmiljø. Voith Turbo Marine har fokuseret på denne opgave i snart 80 år.

Den første Voith Schneider Propeller der kombinere ror- og fremdrivningssystem i én enhed blev fremstillet i 1926. Voith Schneider Propeller er siden videreudviklet, og er nu det mest manøvredygtige- og blandt de mest effektive fremdrivningssystemer.

Jernbane

Voith Turbo er en af de ledende leverandører af systemer og komponenter for jernbanekøretøjer. Vor kompetente og fleksible ingeniørkunnen er karakteriseret af årelang erfaring. Voith Turbo gear, koblinger og retardere er blevet uundværlige i jernbanekøretøjer over hele verden.

Voith Turbo komponenter sikrer let gang, driftssikkerhed og økonomi. Hydrostatisk, elektrisk eller mekanisk: Voith Turbos produktprogram spænder fra individuelle komponenter til komplette løsninger.
Scharfenberg

markedsleder for koblinger og sammenstødabsorbering for jernbanekøretøjer – har været en del af Voith Turbo siden 1998. Scharfenberg koblinger er eksempelvis anvendt på DSB´s nye S-tog og DSB og SJ´s Øresundstog.

Med viden og erfaring udvikler Voith Turbo Scharfenberg GmbH & Co. KG skræddersyede løsninger, der har et godt ry i hele verden.

Voith Turbo A/S har endvidere i mere end 15 år haft eget værksted i Danmark, hvor der renoveres hjulsæt til alle former for jernbanekøretøjer. Herudover forhandler Voith Turbo A/S selv mange reservedele til hjulsæt, herunder hjul, aksler, bremseskiver, lejer og meget andet.

Udover koncernens mange produkter til jernbaneindustrien råder Voith Turbo A/S også over forhandlinger af flere komplementerende produkter indenfor jernbanen.

Rail Workshop

Voith Turbo A/S har eget hjulværksted i Danmark. Her udføres reparationer og renoveringer af hjulsæt til alle former for jernbanekøretøjer.

Til formålet importerer og lagerfører Voith Turbo A/S selv mange reservedele, herunder hjul, aksler, bremseskiver, lejer og meget andet. Foruden akselarbejdet reparerer og renoverer vi også akselgear.

Voith Turbo A/S er certificeret til at udføre ultralydsprøvning på jernbanekøretøjer.

Referencer!

Vore kunder på hjulværkstedet er blandt andre:
Lokalbanen A/S
Vestsjællands Lokalbaner A/S
Nordjyske Jernbaner A/S
Lollandsbanen A/S
Odderbanen A/S
Arriva Tog A/S
Lemvigbanen A/S
Banedanmark A/S
Metro Service A/S
DanSteel A/S

Vores handelsprodukter

Udover Voith Turbos egne produkter forhandles en række af relaterede kvalitetsprodukter:

 

Industri
• Jaure
Fleksible koblinger og transmissionselementer. Optager alle misalignments. Se mere omkring application, kapacitet og de forskellige koblingstyper på http://www.jaure.com/ • Multiport
Kabelkanaler produceret af genbrugsplast. Kablerne ligger i kanaler men er tilgængelige. Kanalerne kan støbes ned eller blot placeres ovenpå jorden. Se mere http://www.m-port.de/

Erhvervskøretøjer 
• Hywema
Mobilt løfteanlæg til både busser og lastbiler og hele vogntog. Se mere http://www.hywema.de/ • Multiport
Kabelkanaler produceret af genbrugsplast. Se mere http://www.m-port.de/ • Fogmager
Effektiv brandslukning med vandtåge i motorrum. Fogmaker er markedsleder i europa og har leveret mere end 75.000 brandslukningssystemer siden 1995. Fogmaker specialister i buser, skovmaskiner, entreprenør- og landbrugsmaskiner, generatoranlæg, special køretøjer og meget mere.

Jernbane
• KOVIS
Bremseskiver til alle togtyper.
• Bonatrans
Jernbanehjul
• TMD Friction
Bremsebelægninger til tog.
• Multiport
Kabelkanaler produceret af genbrugsplast. Til enkel trækning af kabler langs banelinjen. Anvendt på Københavns Metro. Se mere http://www.m-port.de/ • NextSence
Håndholdt profil måleudstyr

Service
Selvfølgelig yder vi service på alle ovennævnte produkter.

Voith i Danmark 

Det tilbyder vi  

Voith er en global leverandør af den nyeste teknologi og førende industrielle serviceydelser. Voith tilbyder sine danske kunder en bred portefølje af systemer, produkter og serviceydelser.

Spændende opgaver  

At arbejde for Voith  

Vi er her for dig  

Globalt