Voith i Danmark

Voith i Danmark

Voith i Danmark

  I Danmark kan Voith tilbyde komplette løsninger til roterende udstyr og drivlinjer samt serviceydelser til industrielle anlæg.

  Specialist og partner for kraftoverførsel
  Specialist og partner for kraftoverførsel

  Med intelligente drevløsninger, bidrager Voith til pålidelig mobilitet for millioner mennesker, varer og maskiner dag efter dag. Drev teknologi fra Voith bruges over hele verden. Vores komponenter og systemer transmitterer og kontrollerer kraft overalt, selv under ekstreme forhold.

  Voith Turbo i Køge

  Steder i Danmark

   Om Voith Group

    Voith Group er en global teknologivirksomhed. Med en bred portefølje af systemer, produkter, tjenester og digitale applikationer sætter Voith markedsstandarden indenfor energi, papir, råmaterialer samt transport og bilindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1867 og har i dag lokationer rundt omkring i verden, hvilket gør det til en af de største familieejede virksomheder i Europa. 

    Læs mere

    Job

      

     Vi tilbyder karrieremuligheder lige fra virksomhedsledelse til maskinkonstruktion, fra produktion til IT. Interesserer du dig for teknik? Så er Voith det rigtige sted for dig! Søger du udfordringer og ønsker at videreudvikle dig? Uanset hvad du vil opnå – du bestemmer selv din succes!

     Læs mere

     Nuværende jobtilbud


     Der er i øjeblikket ingen ledige job i dit land

     Virksomhedsnyheder

      Vi holder dig orienteret om aktuelle virksomhedsemner.

      RIGHT OFFCANVAS AREA