Menu
A Voith Magyarországon

A Voith Magyarországon

A Voith Magyarországon

  Megbízható, szakértő, csak egy karnyújtásnyira: a Voith szolgáltatások és termékek széles körét nyújtja világszerte a vállalkozások és iparágak számára. Teljes körű szolgáltatások állnak rendelkezésére számos területen, ideértve: magas minőségű forgó berendezések és erőátviteli rendszerek, és szolgáltatások ipari létesítmények számára. Globális vállalatként a különböző földrészeken szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva biztosítunk megfelelő eredményeket, hogy teljes mértékben kihasználhassa az üzleti vállalkozásában rejlő lehetőségeket.

  Voith Industrial Services Kft.
  Voith Industrial Services Kft.

  Cégünk, a Voith Industrial Services Kft. több mint két évtizede a legmagasabb szakértelemmel, innovatív közreműködéssel és szaktudással támogatja az autóipar legnevesebb szereplőit.
  Olyan műszaki szolgáltatásokra specializálódtunk, mint:

  • elektromos rendszerek kivitelezése
  • épületenergetikai rendszerek üzemeltetése és karbantartása
  • infrastrukturális épületüzemeltetés
  • gépészeti rendszerek kivitelezése
  • szállítástechnika – gyártóberendezések üzemeltetése
  • előszerelés

  Vállalati stratégiánk része a költséghatékony mechanizmusok és első osztályú szolgáltatások nyújtása ár-érték arányosan. Az általunk kifejlesztett széles körű megoldások célja, hogy támogassuk ügyfeleink versenyképességét a folyamatosan változó üzleti környezetben.

  Voith Industrial Services in Győr

  Helyszínek Magyarországon

   Biatorbágy

   Group Division
   Voith Turbo

   Voith Turbo Kft.

   t +36 23 312431

   f +36 23 310441

   About the Voith Group

    The Voith Group is a global technology company. With its wide range of plants, products, services and digital applications, Voith sets standards in the markets for energy, paper, raw materials and transport & automotive. Founded in 1867, Voith today has more than 20,000 employees and earns 4.2 billion euros in sales. It has locations in over 60 countries and is one of Europe’s larger family-owned companies.

    read more

    Céges hírek

     Folyamatosan tájékoztatunk az aktuális céges témákról.

     RIGHT OFFCANVAS AREA