A Voith Magyarországon

A Voith Magyarországon

A Voith Magyarországon

  Megbízható, szakértő, csak egy karnyújtásnyira: a Voith szolgáltatások és termékek széles körét nyújtja világszerte a vállalkozások és iparágak számára. Teljes körű szolgáltatások állnak rendelkezésére számos területen, ideértve: magas minőségű forgó berendezések és erőátviteli rendszerek, és szolgáltatások ipari létesítmények számára. Globális vállalatként a különböző földrészeken szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva biztosítunk megfelelő eredményeket, hogy teljes mértékben kihasználhassa az üzleti vállalkozásában rejlő lehetőségeket.

  Voith Industrial Services Kft.
  Voith Industrial Services Kft.

  Cégünk, a Voith Industrial Services Kft. több mint két évtizede a legmagasabb szakértelemmel, innovatív közreműködéssel és szaktudással támogatja az autóipar legnevesebb szereplőit.
  Olyan műszaki szolgáltatásokra specializálódtunk, mint:

  • elektromos rendszerek kivitelezése
  • épületenergetikai rendszerek üzemeltetése és karbantartása
  • infrastrukturális épületüzemeltetés
  • gépészeti rendszerek kivitelezése
  • szállítástechnika – gyártóberendezések üzemeltetése
  • előszerelés

  Vállalati stratégiánk része a költséghatékony mechanizmusok és első osztályú szolgáltatások nyújtása ár-érték arányosan. Az általunk kifejlesztett széles körű megoldások célja, hogy támogassuk ügyfeleink versenyképességét a folyamatosan változó üzleti környezetben.

  Voith Industrial Services in Győr

  Helyszínek Magyarországon

   Biatorbágy

   Group Division
   Voith Turbo

   Voith Turbo Kft.

   t +36 23 312431

   f +36 23 310441

   A Voith Csoportról

    A Voith Csoport egy globális technológiai vállalat. A Voith rendszerek, termékek, szolgáltatások és digitális alkalmazások széles portfóliójával mércét állít fel az energia, a papír, a nyersanyagok, valamint a közlekedés és az autóipar piacán. Az 1867-ben alapított vállalat ma már világszerte rendelkezik telephelyekkel, és ezzel Európa egyik legnagyobb családi tulajdonú vállalata. 

    Olvass tovább

    Munkahelyek

      

     Karrierlehetőséget kínálunk a vállalatirányítástól a gépek tervezéséig, a gyártástól az informatikáig. Érdekli a technika? Akkor a Voith a megfelelő hely lehet Önnek! Kihívást keres és szeretne tovább fejlődni? Bármit is szeretne elérni – Ön saját maga dönt a sikerről!

     Olvass tovább

     Aktuális álláslehetőség


     Jelenleg az Ön országában nincsenek elérhető állásajánlatok

     Céges hírek

      Folyamatosan tájékoztatunk az aktuális céges témákról.

      RIGHT OFFCANVAS AREA