Voith in Nederland

Voith in Nederland

View this page in English Voir cette page en anglais Diese Seite auf Deutsch ansehen

Welkom in de Beneluxvestigingen van Voith

  Voith is al meerdere decennia actief in Nederland. Tegenwoordig heeft het bedrijf een sterke reputatie als aanbieder van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten voor bedrijven en industrieën. Aangezien we overal ter wereld actief zijn, kunnen we onze markten op lokaal niveau steunen. Het uitgebalanceerde product- en dienstenportfolio van Voith bedient klanten in vijf belangrijke markten: energie, olie & gas, papier, grondstoffen en transport.

  Voith Paper in Nederland
  Voith Paper in Nederland

  Voith Paper in Nederland richt zich op systemen, producten en diensten die een meerwaarde bieden voor onze klanten wereldwijd.

  Van reserveonderdelen, producten en diensten tot het herbouwen van papiermachines, voorraadvoorbereidingssystemen en volledige papiermachines... Wij bieden deze markten ondersteuning op het vlak van productie, reparaties en klantenservice. Onze vestiging die verantwoordelijk is voor de productie van spiraalzeven produceert de allerbeste droogzeven voor papiermachines en andere industriële toepassingen (ontwatering, voeding). Ons servicecentrum onderhoudt, herstelt en reviseert vezelsystemen en papiermachines.

  Samengevat streven wij ernaar om uw partner bij uitstek te zijn in elke stap van het papierproductieproces en om de prestaties van uw papierfabriek naar een hoger niveau te tillen.

  Voith Turbo – Mobiel, innovatief en milieuvriendelijk
  Voith Turbo – Mobiel, innovatief en milieuvriendelijk

  Voith is een van de toonaangevende leveranciers van mobilititeitstechnologieën en -services in de transport- en automobielsector. We ontwikkelen betrouwbare, zuinige, emissiearme producten en leveren zo een belangrijke bijdrage aan veiligheid, efficiëntie en klimaatvriendelijkheid. De servicespecialisten van Voith werken voor alle grote autofabrikanten en zorgen voor soepele, efficiënte en kostenbesparende productieprocessen met moderne serviceconcepten.

  Locaties in Nederland

   Haaksbergen

   Group Division
   Voith Paper

   Twello

   Group Division
   Voith Turbo

   Voith Turbo B.V.

   t +31 571 2796 00

   f +31 571 2764 45

   Vaassen

   Group Division
   Voith Paper

   Voith Paper B.V.

   t +31 578 579 700

   f +31 578 579 730

   Over de Voith Group

    De Voith Group is een wereldwijd opererend technologieconcern. Het uitgebreide portfolio aan systemen, producten, diensten en digitale toepassingen van Voith is toonaangevend in de sectoren energie, papier en grondstoffen en de transport- en automobielindustrie. Voith, dat in 1867 werd opgericht, heeft vandaag de dag vestigingen over de hele wereld en is daarmee een van de grootste familiebedrijven van Europa. 

    Lees verder

    Vacatures

      

     Wij bieden carrièremogelijkheden van management tot machinebouw, van productie tot IT. Heb je belangstelling voor techniek? Dan ben je bij Voith aan het goede adres! Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je jezelf verder ontwikkelen? Wat je ook wilt bereiken – jij bent zelf de baas over jouw succes!

     Lees verder

     Actuele vacatures

     Aanduiding Plaats
     Lasser Vaassen, Gelderland (NL)
     Service Engineer Twello, Gelderland (NL)

     Bedrijfsnieuws

      Wij houden u op de hoogte van actuele bedrijfsonderwerpen.

      RIGHT OFFCANVAS AREA