Voith Paper i Sverige

Voith Paper i Sverige

En pionjär inom papperstillverkningen

Papperstillverkning har en lång tradition på Voith. Redan 1859 byggde Johann Matthäus Voith den första träkvarnen för tillverkning av papper från träfiber.

I över 150 år har Voiths hjärtat klappat för papper: för produktionen, för produktutvecklingen. I generation efter generation har vi mött konsumenternas och marknadernas ständigt skiftande efterfrågan och spelat en nyckelroll i utformningen av vår bransch. Vi har transformerat, förbättrat och återuppfunnit oss själva gång på gång, så att våra kunder kan ligga steget före. Det är vad vi strävar efter. Med ett team av entusiastiska branschproffs som satsar helhjärtat på din framgång. Dag efter dag. Nu, och i framtiden.

Oavsett typ av papper, för grafik, kartong, förpackningar, special- eller mjukt papper, alla tänkbara papperskvaliteter tillverkas på Voiths pappersmaskiner. Genom att använda vår unika processkunskap utvecklar vi produkter som ger ekonomiska och miljömässiga fördelar.  

Voith Paper i Högsjö

  Voith Paper i Högsjö

  Fabriken i Högsjö är en av världens ledande tillverkare av pressfiltar för tillverkning av papper och pappersmassa.
   

  Kontakt

  Voith Paper Fabrics Högsjö AB

  Bruksvägen 6 643 62 Högsjö Sweden

   

  t +46 151 47100

  f +46 151 47134

  Voith Paper i Karlstad – Verksamhet

   Voith Paper i Karlstad – Verksamhet

   Försäljningskontor för pappersmaskiner omfattande service och reservdelar för maskiner, fibersystem och automation. Marknaden omfattas av de Skandinaviska länderna.

   Kontakt

   Voith Paper Fabrics Högsjö AB

   Lantvärnsgatan 11 SE-652 21 Karlstad Sweden

    

   t +46 54 444 23 70

   Voith i Lessebo - Verksamhet

    Voith i Lessebo - Verksamhet

    Att utföra slipning, mekanisk valsservice och termisk beläggning av valsar samt övriga förenliga arbeten åt i första hand pappers- och cellulosaindustrin i de Skandinaviska länderna och i andra hand övrig industri som kan ha nytta av våra kunskaper I produktion.
     

    Kontakt

    Voith Paper Fabrics Högsjö AB

    Lebovägen SE-360 50 Lessebo Sweden

     

    t +46 478 120 80

    RIGHT OFFCANVAS AREA