Voith Suomessa

Voith Suomessa

Voith Suomessa

  Voith Paper Oy:n historia Suomessa ulottuu vuoteen 1997, jolloin yhtiö aloitti toimintansa pääkaupunkiseudulla. Yhtiön pääkonttori sijaitsi Vantaalla 21 vuotta, kunnes se muutti Tampereelle vuonna 2018. Voith on luotettu yhtiö Suomen paperiteollisuudessa, ja luotettavuus kuuluukin turvallisuuden lisäksi Voithin keskeisimpiin arvoihin.

  Voith Group, johon Voith Paper Oy kuuluu, on globaali teknologiayhtiö. Voithilla on laaja valikoima järjestelmiä, tuotteita, palveluita ja digitaalisia sovelluksia. Yhtiö toimii mm. energia-, öljy ja kaasu-, paperi-, raaka-aine- sekä kuljetus- ja autoteollisuuden markkina-alueilla.

  Maailmanlaajuisen toiminnan ja verkoston kautta Voith tarjoaa asiakkailleen paikallista tukea ja ammattitaitoista osaamista – menestyksekkäiden tulosten takaamiseksi.

  Voith Paper Suomessa
  Voith Paper Suomessa

  Voith Paper -liiketoimintayksikkö on osa Voith-konsernia. Se on paperiteollisuuden täyden valikoiman toimittaja ja tarjoaa paperinvalmistajille markkinoiden laajimman valikoiman teknologioita, palveluita, komponentteja, tuotteita ja ratkaisuja yhdeltä ja samalta toimittajalta. Yhtiön jatkuva innovaatioiden virta vie paperinvalmistuksen uudelle tasolle ja edistää resursseja säästäviä tuotantotapoja. Voithin Servolution-konsepti tarjoaa asiakkaille palveluratkaisuja kaikille tuotantoprosessin osa-alueille. Voith Papermaking 4.0 varmistaa, että tuotantolaitteet on yhdistetty parhaalla mahdollisella tavalla ja että paperinvalmistajat voivat parantaa tehtaan käytettävyyttä ja tehokkuutta turvallisesti tuotetun tiedon avulla.

  Aloita urasi Voithilla

  Tarjoamme uramahdollisuuksia liikkeenjohdosta koneenrakennukseen ja tuotannosta tietotekniikkaan. Jos olet kiinnostunut teknologiasta, Voith on juuri sinulle sopiva työpaikka. Haluatko haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä? Vain mielikuvituksesi ja motivaatiosi voivat rajoittaa menestystäsi.

  Avoimet työpaikat

  Toimipaikat Suomessa

   Kaipola

   Group Division
   Voith Paper

   Parhalahti

   Group Division
   Voith Paper

   Voith Paper On-Site Services

   t +358 8434 600

   Tampere

   Group Division
   Voith Paper

   Yhtiön uutisia

    Pidämme sinut ajan tasalla yrityksen ajankohtaisista aiheista.

    surveyLogo

    Participate now & win!

    Your needs are essential to us: Please complete our short survey and win one of ten € 50 Amazon gift cards!

    • duration: approx. 7–9 minutes
    • prize: € 50 Amazon gift card

    Start survey
    RIGHT OFFCANVAS AREA