Voith Suomessa

Voith Suomessa

Voith Suomessa

  Voithin historia Suomessa juontaa juurensa vuoteen 1997, jolloin Voith Paper Oy perustettiin Vantaalla, jossa yhtiön pääkonttori sijaitsi 21 vuoden ajan, kunnes se siirrettiin Tampereelle vuonna 2018. Voith on luotettu yritys Suomen paperimarkkinoilla. Yritys arvostaa turvallisuutta ja luotettavuutta ja hyödyntää mahdollisuutta osallistua paikalliseen kulttuuriin ja koulutukseen esimerkiksi erilaisten yhteistyömuotojen kautta.

  Voith Group, johon Voith Paper Oy kuuluu, on globaali teknologiayhtiö. Voithilla on laaja valikoima järjestelmiä, tuotteita, palveluita ja digitaalisia sovelluksia. Yhtiö toimii mm. energia-, öljy ja kaasu-, paperi-, raaka-aine- sekä kuljetus- ja autoteollisuuden markkina-alueilla.

  Maailmanlaajuisen toiminnan ja verkoston kautta Voith tarjoaa asiakkailleen paikallista tukea ja ammattitaitoista osaamista – menestyksekkäiden tulosten takaamiseksi.

  Voith Paper Suomessa
  Voith Paper Suomessa

  Voith Paper -liiketoimintayksikkö on osa Voith-konsernia. Se on paperiteollisuuden täyden valikoiman toimittaja ja tarjoaa paperinvalmistajille markkinoiden laajimman valikoiman teknologioita, palveluita, komponentteja, tuotteita ja ratkaisuja yhdeltä ja samalta toimittajalta. Yhtiön jatkuva innovaatioiden virta vie paperinvalmistuksen uudelle tasolle ja edistää resursseja säästäviä tuotantotapoja. Voithin Servolution-konsepti tarjoaa asiakkaille palveluratkaisuja kaikille tuotantoprosessin osa-alueille. Voith Papermaking 4.0 varmistaa, että tuotantolaitteet on yhdistetty parhaalla mahdollisella tavalla ja että paperinvalmistajat voivat parantaa tehtaan käytettävyyttä ja tehokkuutta turvallisesti tuotetun tiedon avulla.

  Aloita urasi Voithilla

  Tarjoamme uramahdollisuuksia liikkeenjohdosta koneenrakennukseen ja tuotannosta tietotekniikkaan. Jos olet kiinnostunut teknologiasta, Voith on juuri sinulle sopiva työpaikka. Haluatko haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä? Vain mielikuvituksesi ja motivaatiosi voivat rajoittaa menestystäsi.

  Avoimet työpaikat

  Toimipaikat Suomessa

   Espoo

   Group Division
   Voith Paper

   BTG Instruments AB Filial i Finland

   t +358 9 2293010

   Kaipola

   Group Division
   Voith Paper

   Parhalahti

   Group Division
   Voith Paper

   Voith Paper On-Site Services

   t +358 8434 600

   Tampere

   Group Division
   Voith Paper

   Voith Group

    Voith Group on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö. Laajalla järjestelmien, tuotteiden, palveluiden ja digitaalisten sovellusten valikoimallaan Voith luo mittapuita energia-, paperi-, raaka-aine- ja kuljetus- ja autoteollisuuden markkinoille. Vuonna 1867 perustetulla yhtiöllä on nykyisin toimipisteitä ympäri maailman ja se on siten yksi suurimmista perheyhtiöistä Euroopassa. 

    Lue lisää

    Työpaikat

      

     Uudelle uralle: Yhtiössämme on avoimia työpaikkoja johtotehtävistä koneenrakennukseen ja tuotannosta IT-alan tehtäviin. Kiinnostaako tekniikka? Siinä tapauksessa valintasi on Voith! Etsitkö uutta haastetta, jossa voit kehittää osaamistasi? Tee tavoitteistasi totta ja valitse työ, jossa tulet menestymään!

     Lue lisää

     Avoin työpaikka


     Maassasi ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja

     Yhtiön uutisia

      Pidämme sinut ajan tasalla yrityksen ajankohtaisista aiheista.

      RIGHT OFFCANVAS AREA