Voith i Norge
Pålitelig – kompetent - lokal

Voith i Norge

Voith i Norge

  Voith tilbyr en rekke tjenester og produkter for virksomheter og industrier over hele verden. Komplette løsninger er tilgjengelig på alle områder, inkludert: papirproduksjonsmaskiner, kraftoverføringer og vannkraftutstyr. Som et globalt selskap kan vi utnytte vår kompetanse og ekspertise fra alle kontinenter for å levere resultater som gjør at din virksomhet når sitt fulle potensiale.

  En totalleverandør til det norske vannkraftmarkedet
  En totalleverandør til det norske vannkraftmarkedet

  Voith Hydro i Norge er fokusert på prosjekter innen produktsegmentene automasjon, turbiner, generatorer og elektromekaniske hjelpesystemer. Dette inkluderer service, rehabilitering, modernisering, oppgradering og levering av nye anlegg. Voith Hydro i Norge innehar komplett lokal kompetanse for elektromekaniske produkter og systemer til vannkraftverk.

  Vi har tre lokasjoner i Norge: i Oslo, Trondheim og Fredrikstad, der vi har et serviceverksted for generatorer og turbiner.

  Spesialist og partner for drivkraft-transmisjon
  Spesialist og partner for drivkraft-transmisjon

  Med intelligente transmisjonsløsninger, bidrar Voith daglig med pålitelig mobilitet for millioner av mennesker, varer og maskiner. Voiths drivkraftteknologi brukes verden over. Våre komponenter og systemer transmitterer og styrer drivkraften alle steder, selv under ekstreme forhold.

  Lokasjoner i Norge

   Oslo

   Group Divisions
   Voith Hydro, Voith Turbo

   Voith Turbo AS

   t +47 63847020

   f +47 63847021

   Trondheim

   Group Division
   Voith Hydro

   Om Voith-konsernet

    Voith-konsernet er et globalt teknologiselskap. Med sin brede portefølje av systemer, produkter, tjenester og digitale applikasjoner setter Voith standarder i markedene for energi, papir, råvarer og transport og biler. Selskapet ble grunnlagt i 1867, og har i dag lokasjoner over hele verden, noe som gjør det til et av de større familieeide selskapene i Europa. 

    Les mer

    Stellenangebote jetzt

      

     Vi tilbyr karrieremuligheter fra bedriftsledelse til maskinteknikk, fra produksjon til IT. Er du interessert i teknologi? Da har du kommet til rett sted hos Voith! Ser du etter en utfordring og ønsker å utvikle deg videre? Uansett hva du ønsker å oppnå – du bestemmer over din suksess!

     Ledige stillinger nå


     For øyeblikket er det ingen ledige stillinger for landet ditt

     Bedriftsnyheter

      Vi holder deg orientert om aktuelle bedriftsemner.

      RIGHT OFFCANVAS AREA